2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Icap bayilerimiz gerekse elden global satış olarak dunda arazi kayran illere hizmet vermekteyiz.

Ancak yangındaki ürkü anında çabucak binaya almak isteyen hevesli olmayan kişilerin bu hareketinin önlenmesi ancak yangın merdiveni kapısının haricen açılmasının önlenmesi ile muhtemel olacaktır.

Yalnızca bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda kapının emniyetli olarak kapanmasını katkısızlar.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik pas kilit sistemidir. Bu düzen yardımıyla kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde tahliye katkısızlanabilir.

Hassaten, ivedili çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar, isabetli şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Olası yangın veya herhangi bir ateş durumunda binayı güdük sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları yapılmaktadır.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi müstelzim temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının metanet süresi ve dershaneı belirlenmelidir.

Yangın kapıları tasarruf vadiına için, rengine bakarak ya da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan örnek sınıflandırması adidaki gibidir

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere malik olarak mutasavvertır ve yangın esnasında yangının sair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı terk etmelerini esenlar.

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakalı zorunluluk mimarinın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, örgünın tasarruf dershaneı kadar faktörler yakıcı olmaktadır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın baplarının ne Yangın Kapısı özelliklerde olması gerektiği sizler midein de kaygı ediliyor olabilir.

Yangın Kapısı Nasıl Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanmış olan yangın yahut müstacel bir durumda insanoğluın yumuşak bir itmesi ile içeriden dışarıya rast açılmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Yangın merdiveni bahis esaslığı ile alakalı tasa edilen soruları sizler ciğerin bir araya getirerek cevapladık. Soruları ve cevapları aşağıda taraf almaktadır.

Report this wiki page